Dubbelpanerad rödspätta med gräslökssås

Ingredienser:
500 g rödspättafilé (gärna färsk)
2 ägg
ca 1 dl mjöl
ca 1 dl ströbröd
salt, citronpeppar
smör att steka i
gräddfil, gräslök
Gör så här:
Förbered paneringen med att ta fram tre skålar, mjöl i den första, omrört ägg i den andra och ströbröd i den tredje. Panera filéerna genom att först doppa dem i mjöl, sen i ägget och till sist ströbrödet. Stek filéerna ett par minuter på varje sida och salta/peppra. Gör såsen genom att blanda gräddfil och hackad gräslök, smaksätt med lite kryddor (t.ex aromat, citronsaft, peppar).
Servera med kokt potatis, citronskivor och rivna morötter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0