Färsbiffar med getostyoghurt och ugnsstekta rotsaker

Receptet är från www.arla.se
Ingredienser (biffar):
400 g nötfärs
2 äggulor
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk fransk senap
1 vitlöksklyfta
1 1/2 dl grädde
smör
Ingredienser (sås):
2 dl matlagningsyoghurt
100 g getost (typ chevre)
Gör så här:
Börja med att stoppa in rotsakerna i ugnen (225 grader), ta vad ni gillar,
morot, potatis, paprika, charlottenlök, broccoli...
Blanda färsen med äggulor, salt, peppar, senap och finhackad vitlök.
Tillsätt grädde och blanda till en jämn färs. Forma  biffar. Stek dem i
smör i en stekpanna på medelvärme ca 3 min per sida.
Mosa osten och och blanda den med matyoghurten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0