Baconlindad kycklingfilé med bonjour

Ingredienser: (2 pers)
2 kycklingfiléer
1 pkt bacon
1 liten burk creme bonjour, vitlök
2-3 dl grädde
½ hönsbuljongtärning
salt, peppar
Gör så här:
Slå på ugnen på 200 grader.
Skär ett snitt (på längden) i filéerna, fyll dem med bonjour.
Vira baconen runt filéerna, bryn dem så de får lite färg.
Lägg upp kycklingen i en ugnsform. Fortsätt använda samma
stekpanna till såsen, häll i grädden, resten av bonjour-osten,
buljongen och salta/peppra. Låt koka upp. Häll över såsen
över kycklingen och in i ugnen på ca 30-40 min (beroende på storlek).
Servera med t.ex. ris (eller broccoli á la LCHF)

Kommentarer
Postat av: Made by Ina

Måste provas ;)

2011-11-03 @ 17:32:15
URL: http://www.lucats.se/pyssel
Postat av: Jonas

Låter mycket gott, blir morgondagens projekt :)

2011-11-09 @ 14:32:27
Postat av: Tommy

Mycket god! Missa inte denna chans...

2011-12-19 @ 22:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0