Baconlindad kycklingfilé med bonjour
Ingredienser: (2 pers)
2 kycklingfiléer
1 pkt bacon
1 liten burk creme bonjour, vitlök
2-3 dl grädde
½ hönsbuljongtärning
salt, peppar
Gör så här:
Slå på ugnen på 200 grader.
Skär ett snitt (på längden) i filéerna, fyll dem med bonjour.
Vira baconen runt filéerna, bryn dem så de får lite färg.
Lägg upp kycklingen i en ugnsform. Fortsätt använda samma
stekpanna till såsen, häll i grädden, resten av bonjour-osten,
buljongen och salta/peppra. Låt koka upp. Häll över såsen
över kycklingen och in i ugnen på ca 30-40 min (beroende på storlek).
Servera med t.ex. ris (eller broccoli á la LCHF)
Kommentarer
Postat av: Made by Ina
Måste provas ;)
Postat av: Jonas
Låter mycket gott, blir morgondagens projekt :)
Postat av: Tommy
Mycket god! Missa inte denna chans...
Trackback